ΙΕΚ VOLTEROS : Ημέρα κρέατος με σύγχρονες τεχνικές τεμαχισμού
Το ΙΕΚ VOLTEROS διοργανώνει ολοήμερο σεμινάριο με Σύγχρονες Τεχνικές Τεμαχισμού.
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής:
- Ανατομία κρέατος
- Τεχνικές τεμαχισμού βοοειδούς κρέατος
- Μαγειρική Αξιοποίηση
- Παρασκευάσματα
- Βιτρίνα Χριστουγέννων
Το Σεμινάριο προσφέρει βασικές γνώσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη κρεοτεχνία. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επαφή με την κρεοτεχνία.
Σε ποιους απευθύνεται:
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε κρεοπώλες , σε μάγειρες και σε οποινδήποτε επαγγελματία ή σπουδαστή επισιτιστικών σπουδών ή επαγγέλματος, οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στα προϊόντα κρέατος.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/11/2019 στο χώρο του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 24610.28197 , 24610.24210 (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας)