STRAWBAR: το πρώτο απόσταγμα από φράουλες, “on the road again”!
Το STRAWBAR, το νέο ποτό και το πρώτο στο είδος του – απόσταγμα από φράουλες, συνεχίζει το ταξίδι γνωριμίας του με το κοινό της Δυτικής Μακεδονίας, κάνοντας στάση για γευστική δοκιμή την Τετάρτη 6 Απριλίου στο Café-BarTIMES στην Πτολεμαΐδα.
Λίγες μέρες πριν στα Ιωάννινα ο SamCox, επικεφαλής της ομάδας Baristaτου STRAWBAR, παρουσίασε τα αγαπημένα STRAWBARCocktailsστο CAFE TROISκαι στο ΣΠΙΤΑΚΙ με ΘΕΑ. Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν αλλά και να τα αξιολογήσουν, ανάλογα με τις προσωπικές γευστικές προτιμήσεις τους.Η ποιότητα του SΤRAWBAR και η δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει τα cocktails δεν λείπουν από τις εντυπώσεις που καταγράφονται, ενώ πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες προκύπτουν σε κάθε στάση αυτού του γευστικού ταξιδιού.
Να θυμίσουμε ότι πρώτος σταθμός στο ταξίδι αυτού τουPremium Eau de Vie, που έχει ήδη κάνει το διεθνές ντεμπούτο του σε επιλεγμένα bar του Λονδίνου, δεν απέχει πολύ. Οι φράουλες, που αποτελούν την ευωδιαστή πρώτη ύλη του, προέρχονται από καλλιέργειες της Φλώρινας. Στη συνέχεια της διαδρομής του και πάντα ακούγοντας τις προτιμήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεται, η ομάδα των Mixologists που το ακολουθεί, δημιούργησε εξαιρετικάcocktailsμε βάση και το STRAWBAR ORIGIN, αλλά και το STRAWBAR PLATINUM.
Το STRAWBAR ανοίγει έτσι μια νέα σελίδα στην αγορά του ποτού, όπου η φυσική προέλευση, η αγνότητα και η εντοπιότητα των συστατικών πρωταγωνιστούν ως κριτήρια για τους εκλεπτυσμένους λάτρεις των ποτών.
Το STRAWBAR ORIGIN, διπλής απόσταξης (40% abv) και το STRAWBAR PLATINUM, τριπλής απόσταξης (45% abv) διατίθενται online (https://strawbar.gr//).