Συγχαρητήριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Φλώρινας
Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας επαγγελματιών βιοτεχνών εμπόρων ν. Φλώρινας, συγχαίρουν τα εστιατόρια του Δήμου Αμυνταίου,” Θωμάς”( Σκλήθρο), “Κοντοσώρος” (Ξινό Νερό), και “Ναουμίδης” (Άγιος Παντελεήμονας) για την βράβευσή τους, στα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας και στο πλαίσιο των θεσμών των “χρυσών σκούφων” που απονεμήθηκαν την Τετάρτη 2 Απριλίου στο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.
Έχουμε πει πολλές φορές ότι η γαστρονομία της περιοχής αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της Π..Ε.Φλώρινας. Ο συνδυασμός Βαλκανικής και Μεσογειακής κουζίνας, τα τοπικά προϊόντα, τα οποία καλλιεργούνται με αγάπη και μεράκι σε υψηλό υψόμετρο, αλλά και με βιολογικό προσανατολισμό προσφέρουν συγκριτικά πλεονεκτήματα και δείχνουν το δρόμο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της περιοχής.
Για το Δ.Σ.
Σάββας Σαπαλίδης
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων ν. Φλώρινας