Ανάπτυξη Συστήματος HACCP Τουριστικών Καταλυμάτων – Ξενοδοχείων
Παροχή υπηρεσιών Ασφάλειας των Τροφίμων – Ανάπτυξη Συστήματος HACCP, με σκοπό την συμμόρφωση με τα Ειδικά Πρωτόκολλα Υγειονομικού Περιεχομένου βάσει των οποίων θα επαναλειτουργήσουν οι Τουριστικές Υπηρεσίες στο πλαίσιο λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και συμμόρφωση με το ΦΕΚ Β’ 2084/30-05-2020 και τον Κανονισμό Ε.K. 852/2004.
Σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων τροφίμων πρέπει να εφαρμόζουν προγράμματα και διαδικασίες ασφάλειας των τροφίμων βάσει των αρχών HACCP, λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές του Codex Alimentarius.
Το Σύστημα Διαχείρισης της Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων – HACCP συνιστά μια τεκμηριωμένη μέθοδο διαχείρισης των πιθανών κινδύνων σε όλη την αλυσίδα από την παραγωγή, τη διανομή έως και την κατανάλωση, οδηγώντας σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συνεχή ικανοποίηση των πελατών.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Παλικρούσης Λ. Θωμάς
Τεχνολόγος Τροφίμων & Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
ΜSc Χημεία Τροφίμων, MSc Διαχείριση Ποιότητας, ΜSc Διασφάλιση Ποιότητας, MSc(c) Διαχείριση Γήρανσης & Χρόνιων Νοσημάτων
Αρχ. Παπαθανασίου 11, Φλώρινα
Τηλ.: (+30) 23850 26811, Κιν.: (+30) 6934245988 Web: http://Nutricoach.gr
Εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Συγχαρητήρια για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και την κατάρτιση σας!